Bewaken en Beveiligen Consultancy VOF

KvK-nummer 70485968

 

Bewaken en Beveiligen Consultancy VOF

 Een alarminstallatie of camerabeveiligingssysteem voor thuis of op kantoor kan ook uitkomst bieden. Een alarminstallatie beschermt niet alleen uw privé bezit maar ook uw bedrijfs- en klantgegevens waardoor de privacy van uw klanten ook gewaarborgd is. Onze alarminstallaties zijn ook geschikt voor buurtpreventie: u kunt de alarmmeldingen namelijk doorschakelen naar uw buren of andere buurtbewoners (max 10 nummers). Hier zijn geen kosten aan verbonden, alleen bel- of sms kosten van uw vaste telefoonlijn of simkaart. Indien gewenst kunnen wij uw alarminstallatie ook doorschakelen naar een particuliere meldkamer.

***ALARMINSTALLATIES EN ACCESSOIRES***

Met toebehoren

Brandmeldinstallatie mooi design + 8 rookmelders + sirene + 2 afstandsbedieningen + APP bediening

Brandmeldinstallatie mooi design + 8 rookmelders + sirene + 2 afstandsbedieningen + APP bediening

Brandmeldinstallatie mooi design + 8 rookmelders + sirene + 2 afstandsbedieningen + APP bediening

Uw woonhuis of bedrijf of vakantiehuis is nog niet beveiligd met rookmelders? Dan biedt deze alarminstallatie uitkomst. De 8 rookmelders worden draadloos gekoppeld aan de alarmcentrale. De rookmelders zijn voorzien van low battery sensor.

De alarmcentrale is indien gewenst uit te breiden tot complete alarminstallatie met inbraakbeveiliging. De rookmelders werken 24 uur per dag. Bij rook worden de rookmelders geactiveerd en wordt de sirene in huis of uw bedrijf geactiveerd. Tevens wordt er een sms naar max drie nummers gestuurd en aansluitend gaat de centrale bellen met maximaal 10 telefoonnummers in de door u opgegeven volgorde. Indien het eerste telefoontje niet wordt beantwoord, belt de alarmcentrale met het tweede nummer etc. Als de rookmelders en de alarmcentrale geactiveerd worden is deze uit te schakelen met de meegeleverde afstandsbedieningen of de APP of per telefoon. De afstandsbediening is tevens voorzien van een noodknop die bij activatie een stil alarm geeft naar maximaal 10 telefoonnummers. Dus geen dure meldkamer abonnementen maar alles in eigen beheer.

**simkaart niet meegeleverd


Artikelnummer:
BBC 201602
Prijs:
€ 900,00
Inbegrepen btw 21%
€ 156,20

Plus verwerkings- en verzendkosten.Voorwaarden - Opmerking bij zendingOns credo luidt: Alarminstallaties moeten voor iedereen betaalbaar zijn. Bewaken en Beveiligen Consultancy zorgt daar voor. Indien u bij ons een alarminstallatie met accessoires besteld wordt deze als dit bij het product staat aangegeven gratis door een van onze monteurs gemonteerd en geïnstalleerd in Nederland en België.* (zie noot onderaan deze pagina) Op alle door ons geleverde producten zit 2 jaar garantie indien deze door ons geïnstalleerd en gemonteerd worden. In alle overige gevallen geldt 1 jaar garantie. Indien u de alarminstallatie zakelijk aanschaft is de btw en de alarminstallatie in de meeste gevallen fiscaal aftrekbaar. Onze alarminstallaties zijn ook geschikt voor buurtpreventie: u kunt de alarmmeldingen namelijk doorschakelen naar uw buren of andere buurtbewoners (max 10 nummers). Hier zijn geen kosten aan verbonden, alleen bel- of sms kosten van uw vaste telefoonlijn of simkaart.

* Gratis montage in Nederland en België. Voor Duitsland wordt een meerprijs afhankelijk van de afstand opgemaakt.